tirsdag 17. januar 2012

ENDELIG finale i den blå prikkeutfordringen.


Da er vi igang igjen etter pausen i forrige innlegg.
Fuskeren er avslørt. Det er greit at den var HELT rund, og lå best an. Men prøve seg med bare 23 prikker???
Det er best å holde kontroll... MEN?? I allverden...
DER røk den også ut gitt! 11,1x11,1 går bare ikke an å stille i 10x10 konkurranse med!

Da har vi bare EN vinner igjen... i beskjedenhetens navn, en kule med blå kjerne, et lag 12 prikker, transparent glass og 12 nye prikker... er 10,1x10,1 mm.
GRATULERER!
________________________________________________

Akk o ve så tragisk livet kan være. 

I etterkant av utfordringen og etter at luringen med 23 prikker ble avslørt, ble også den rosa dommeren straffet. Den hadde forsøkt å overbevise Trollsmeden om at hun kunne legge HVIT ornela inni rosa, og samtidig hadde den blitt født i samme vannbøtta som den med 23 prikker, så den var inhabil..

Og da trollsmeden var ferdig med fotoseansen datt BEGGE to i flisegolvet. Den glatte rosa dommeren som var så blank utenpå sprakk, og... vinneren av utfordrinen?
JO:
Det var slutten på utfordringen. NÅ må vi lage smykker av blå perler!Therese kommenterer:
"Lise har vist stort pågangsmot, hun har jobbet dag og natt og presentert en del søte, sjarmerende kuler av ymse størrelse og prikkeinnhold. Hun har allikevel desverre ikke kommet helt i mål med oppgaven. Jurien vil allikevel vurdere ferdige smykker som en kompensering, og venter på innlevering av ørepynt, armlenker og annet hun måtte få ut av kulemylderet sitt"Lagt inn av

Sølvsmedene på Epla
Besøk http://solvsmedene.epla.no

Trykke LIKER på Facebook!

Følg oss på bloggen :-) ved å skrive deg inn under.

2 kommentarer:

  1. Hvordan lager du sånne perler?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hildur, vi kommer til å ha flere innlegg i tiden som kommer om dette å lage lamp worked beads, om hvordan vi smelter glasset i en flamme, og prøver å kontrollere farger og mønstre! Følg godt med, for plutselig dukker det opp!

      Slett