mandag 13. februar 2012

Virkelig...?.. bare TO måneder?

 Ja det er faktisk sant! 

Fellesskapet Sølvsmedene på Epla har bare holdt på i to måneder! Vi bestemte oss spontant for å lage et fellesskap midt i desember, gjorde alt klart på fire-fem dager, og åpnet rett før jul, faktisk den dagen posten ikke lengre lovet å rekke frem med gavene før jul!
Så smart!

Men allerede har folk begynt å bli oppmerksom på at det FINNES faglige håndverkere på Epla og i Facebook, som driver med mye spennende! Og som vet hva de holder på med!

I går hadde vi vårt første evalueringsmøte, og vi er alle fornøyd med at vi har blitt med og det vi hittil har oppnådd. Alle har ringvirkninger, selv om ikke selve butikken vår har så mange salg.Men vi får vist oss og vår mangsidighet, og alle de andre kreative tingene vi holder på med, via blogg og Facebookside. En sølvsmed er nemlig sjelden bare sølvsmed, vi har som oftest mange kreative fingre å holde styr på.  
Og vi har det MORO!Vi kan love dere spennende nytt - forhåpentlig denne uken!

Det vil komme flere små varer i butikken. Håndlaget sølv, titan og kanskje kobber/bronse.

Og de hyperaktive glass-brennerne vil nok legge til litt farge og sol! Perler har jo fulgt menneskeheten i tusener av år.

Vi sølvsmeder arbeider med mange gode materialer. Men vi vil og legge ut flotte kvalitetssmykker i hørere prisklasse for smykke-elskere som vil ha SITT unike smykke.Blir vi flere?

SÅ spennende ! ! !

Det er smart av oss å bli fulltallige før vi har drevet på for lenge slik at nykommere ikke føler seg utenfra!

Nå håper vi bare på et rungende JA-ord og spennende nye venner! Faglig kvalitet og håndarbeid er noe vi elsker å vise frem, både fra oss selv og andre.


Vi kan love dere morsom aktivitet fra sølvsmedene på Epla i ukene som kommer, så følg med oss!
Heidi vil snart fortelle hva!

Vi liker nemlig å dele både hvordan og hvorfor og hva vi jobber med. Det vil bli lagt ut litt bilder av slikt på Facebook,  og noen prosjekter viser vi ofte via bloggen (se nedover for fantastiske innlegg om å lage armbånd, både ett og to).
Vi har også tatt på oss smykkeoppdrag som dere som surfer omkting på nettet har lurt på hvordan man skal løse. Vi kan ikke trylle, men NOE kan vi få til, dersom det tidsmessig og faglig er gjennomførbart. Ofte tenker ikke de som ikke vet hva hvordan ting lages fra bunnen av HVOR lang tid ting tar. Men spør, for kanskje kan vi trylle likevel?
Reparasjoner tar vi ikke, for de bør du vise til en lokal gullsmed som kan se det ødlelagte og svare deg over disken.

Ikke glem at det snart er konfirmasjon. Om dere vil ha noe laget, trenger vi litt tid, så mail oss og spør, vi er mange til å vurdere hvem som eventuelt kan ta oppdraget. Hva ønsker dere til konfirmanten? Arvesmykkene kommer nemlig fra Sølvsmeden(e) !  :-)
 - - Mail til solvsmedene@yahoo.no  - -

Husk å fortelle om sida vår til mange andre  - både på Facebook og følg bloggen vår!


Lagt inn av

Lise

Sølvsmedene på Epla
Besøk http://solvsmedene.epla.no 
Trykke LIKER på Facebook!

http://www.facebook.com/solvsmedene 

Følg oss på bloggen :-) ved å skrive deg inn under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar