søndag 26. februar 2012

Solkuler i kveldssol!

Lise utfordret, Therese tok utfordringen.

15 solkuler, med varme og glød og evne til å varme en frossen sjel var oppgaven.
15 solanheng på enkelt oppheng som kunne gi glød til vinterkald hud som trenger litt varme før jorden har tippet i vårretning igjen....Både Lise og Therese slet nok litt med oppgaven, og begge av samme grunn, de hadde ikke tid til å lage disse solkulene, LIVET kom og trengte seg på! Èn skulle ut på reise, den andre skulle både ta imot besøk og lage og passe utstilling, men smått om senn fikk de to glassmeder samlet sammen nok timer til å leke seg med glødende glass.

Her er Thereses svar på utfordringen:

Og hvis dere lurer, så var det nok ikke så rart at de ble varme og fine i gløden disse kulene, sånn så det ut utenfor bilderammen kl. 17,30 en søndag som hadde vist 20 grader i skyggen.

Skrevet av Therese

Lagt inn av Sølvsmedene på Epla Besøk http://solvsmedene.epla.no Trykke LIKER på Facebook! http://www.facebook.com/solvsmedene Følg oss på bloggen :-) ved å skrive deg inn under.

2 kommentarer:

  1. HVA ER DEN BRUNE FLASKA DER.........???????????

    *ble helt blendet, må laste ned bilder og sjekke her....*

    SvarSlett
  2. Solfaktor og solbriller er viktig når det begynner å bli 25-30 grader i solveggen og man kan skrelle av lag på lag med klær og ende opp med forsiktige glipper med bar hud :-D

    SvarSlett