fredag 2. mars 2012

ENDELIG! Solkuler med sol, og solkuleutfordringen vel overstått!

AAAH! Endelig! 
SOL, Solkuler og ferdig utfordring!
Den satt litt langt inne grunnet regnvær, reiser og heftige influensasymptomer eller grillfeber (velg selv) men her er altså utfordringen halt i land...i samlet flokk:
Jeg har montert dem i sølv og med en neve små solkulehjelpere, og fine satengsnorer som virkelig kledde glass! 
Hmmm.. mon tro om man har solsjokk her på vestlandet?Det ble masse kult her!  GARANTERT solsjokk, og perlefeber og grillsjuke på en gang.
Takk for laget Therese, disse var gøy å lage! De ble så fine!
_______________________________

Vi trenger en ny utfordring for å holde kontinuiteten. Dessuten vil disse kulene bli UTROLIG vakre i blå nyanser! OG skinne! SÅ Therese:


 (EGENTLIG burde vi trekke igang en perlegrillegruppe på Facebook, så dersom noen er lystne på å være med, lampworkere som er lystne på utfordringer, utveksling av erfaringer som skjerper kunnskapen og holder fokus... 
Så ta kontakt med Lise eller Therese
på sidene våre!)
Klikk og husk LIKER:


SÅNN!!!!!! Nå får det være helg... NESTEN! (alle kulene er forresten til salgs, men jeg vet ikke om jeg orker å lage alle de 60 filene som skal til for å få dem ut på Epla! MÅ ha sol??? Bare ta kontakt på Facebook eller send en mail : trollsmed@trollsmed.com))  Trollsmeden har viktige kuleprosjektet på gang!


(Therese...? Tror du Totto driver og sniklurer seg inn i bloggen med disse vakre huldresmykkene? De er jo nesten farger som både sol- og månekuleutfordringen...)Lagt inn av Lise


Sølvsmedene på Epla 


Trykke LIKER på Facebook!

Følg oss på bloggen :-) ved å skrive deg inn under.

3 kommentarer:

 1. Ja, Lise, det kan se sånn ut..... hvis han vil være med på utfordringene kan han vel det? 5 "bilder" (for smykkene hans er jo som små malerier...) i titan med måne på og i måneskimrende nattfarger?
  Kanskje alle Sølvsmedene skulle lage noe med måne på? Aner jeg nytt blogginnlegg med en gang?

  SvarSlett
 2. HVEM skulle blogge sa du?
  Ja de smykkene er flotte!!!! Og han er flink å fylle dem inn i nettbutikken vår!

  Tja, månekuler MED måne på må vel la seg gjøre... for i mine øyne kan jo en måne være en... helt rund kule!!! HAHA! *gaulesynger *bluuuuuu mnuuuuun.....*....

  SvarSlett
 3. Måne? Elsker måner..... Hm...

  SvarSlett