søndag 5. februar 2012

Stillingsannonse!







Sølvsmedene på Epla vil gjerne utvide!








Er du, eller kjenner du en smykkekunstner/gullsmed/sølvsmed som kunne tenke seg et nettsamarbeid for økt eksposisjon og salg? 

Vi ønsker høyt faglig nivå, - dvs du MÅ ha papir på at du har lært faget (eller er under opplæring) og kan tilby en lekker liten "butikk" på Epla (eller Etsy, Amio eller lignende)

Du bør ha en facebookside med stadig flere tilhengere, oppegående blogg og vi ønsker hyggelig intert samarbeid.  Vi er av den mening at aktivitet skaper aktivitet, og at jo flere som drar i samme retning... jo mer gøy får vi.
Vi konkurrerer ikke, vi samarbeider, og en vanlig butikk der ute har masse varer fra forskjellige håndverkere, så slik fungerer nettsalg også. 
Vi vil gjerne se av det du selv har gjort på din nettside, blogg, facebook og nettet viser hvor aktiv du er, så send oss dine linker. For oss er det viktig å dele det vi kan,  og vi vil selvsagt lære deg litt om nettets funksjoner, slik vi selv har erfart, og du lærer oss dine små salgsfinurligheter.

Dessuten får vi et lite,  men hyggelig faglig miljø, noe mange som arbeider alene savner. Vi har selvsagt eget praterom der vi deler og diskuterer.

Vi ønsker stor aktivitet på både sider og blogg, så du må være nett-aktiv i tillegg til hyperaktiv, superkreativ og kjempemorsom!
(ok da, det holder å være hyperaktiv og superkreativ)




For mer informasjon, send en mail til:


solvsmedene@yahoo.no

Vil du vite mer om oss eller lurer på noe så bare ta kontakt med oss privat, f.eks: 


Therese Mæhle: ae_smykker@hotmail.com eller 
Lise Nilsen........"justliss@runbox.no"





Lagt inn av
Sølvsmedene på Epla

Besøk http://solvsmedene.epla.no

Trykke LIKER på Facebook!
http://www.facebook.com/solvsmedene 

Følg oss på bloggen :-) ved å skrive deg inn under.

1 kommentar:

  1. Dere har virkelig mye fint å by på. Lykke til i jakten på flere i teamet :)

    (Fant dere via eplaforum, og Ingers iniativ der!)

    Legger meg til som følger i samme slengen. Ha en fin dag videre!

    SvarSlett